UREĐENJE SOBE

"Moraš napraviti baš ono što misliš da ne možeš"

Eleanor Roosevelt

 • Facebook
 • Instagram

Ljuljice

Moje ime je Edita i stojim iza imena Ljuljice. Mama sam dvoje tinejdžera i jedne todlerice zbog koje Ljuljica i postoji.

Ljuljica je nastala u zimskim danima kad nismo puno izlazili zbog lošeg vremena, a bebu od niti godine dana je trebalo nekako zabaviti. U izradu Ljuljice uključena je cijela obitelj - suprug je zadužen za drvene palice, starija kćer fotografira, sin čuva mlađu sestru, a najmlađa sve to testira.

Ljuljice su izrađene od čistog pamuka i punjene su vatelinom radi veće udobnosti. Isporučuju se s jednim ili dva jastuka, a mogu biti i personalizirane.

 • Facebook
 • Instagram

Our wonderland

Moje ime je Suzana. Mama sam trogodišnje curice. Svoj hobi i ljubav prema drvetu odlučila sam pretvoriti u svoj posao. Moj prvi proizvod koji sam izradila je personalizirana vješalica za moju curicu i po tome sam ostala prepoznatljiva. Prvenstveno radim personalizirane predmete za uređenje dječje sobice no izrađujem i dječje puzzle i slagalice. Također izrađujem i prigodne poklone, dekoracije za uređenje doma.
Slobodno me kontaktirajte putem poruke ili putem maila:  ourwonderland2019@gmail.com

 • Facebook
 • Instagram

Lelly Belly

Lelly Belly prvi u Hrvatskoj nudi inovativni Swaddle Blanket, a uz njega i personalizirane deke, kape, trake, pratilice i ostale proizvode za bebe. Naši proizvodi ručno su izrađeni od najmekših i najkvalitetnijih materijala u Hrvatskoj. Svaki proizvod individualno je kreiran prateći želje i potrebe naših kupaca, od motiva i imena, pa sve do boja i tipografije. Mi smo mala obitelj čiji rad obilježava visoka kvaliteta i jedinstvenost, a svaka beba dobrodošla je da se pridruži

 • Facebook
 • Instagram

Mayolis Home decor

Maja je posao pokrenula u 6. mjesecu trudnoće, u iščekivanju treće djevojčice. Tijekom trudnoće, ona i suprug investirali su u proizvodne strojeve, pa je dane do poroda provodila u radioni, učivši o alatima, kompjuterskoj pripremi, obradi i drugim stolarskim vještinama.⠀
Nakon što je i najmlađa djevojčica krenula u vrtić – u potpunosti se posvetila razvoju branda, u sklopu kojeg proizvodi personalizirane natpise, ručno rađene ukrase i dekoracije. ⠀

Prepoznatljiva je po ''kroog'' drvenim personaliziranim natpisima, za koje kaže da ih izrađuje s velikom ljubavi i strasti. ⠀
WEB SHOP:  https://www.mayolis.com/  

 • Facebook
 • Instagram

Paper Bags

Paper Bags je registrirana domaća radinost iz Županje, iz koje se krije odgojiteljica u dječjem vrtiću. U ponudi imamo personalizirane vreće za igračke napravljene od visoko kvalitetnog kraft papira. Velika vreća je dimenzija 50 x80 cm (nosivost 25 kg), te manja vreća dimenzija 35x60 cm (nosivost 10 kg). Od nedavno smo obogatili ponudu personaliziranim drvenim križevima za dječju sobu s prigodnom molitvom. Svi proizvodi su 100% hrvatski proizvod ručno bojani. 

 • Facebook
 • Instagram

Dompa tvornica

U ovo Korona doba kada se čini kako je sve stalo, bebice i dalje dolaze na svijet. Kako bi olakšali roditeljima nabavu svega na jednom mjestu Dompa tvornica potrudila se zadovoljiti svačije kriterije. Ljubitelji ste matching stvarčica ili jednostavno želite za svoju bebu personalizirane stvari koje će ostati trajna uspomena? Ili možda drvene didaktičke igre za djecu, heklane proizvode? Dompa ima upravo sve to, baš za Vas. Turbani, trakice, jastuci za nošenje, dekice, ukrasni jastuci, zaštitne ogradice, ma sve što jednoj bebi treba. Ali naravno Dompa je mislila i na one malo veće pa se tako svi proizvodi mogu naručiti u veličinama od novorođenčadi do odraslih.
Klikom na link zavirite u maleno Dompa carstvo

 • Facebook
 • Instagram

Bellissima svijet mašte

U srcu Slavonije, u Đakovu, nalazi se mala tvornica bajkovitih personaliziranih proizvoda za najmlađe. Prvenstveno se radi o jastučićima raznih oblika, dekicama, poplunima, igračkama ili pak visilicama s podacima o rođenju djeteta koje su se pokazale kao idealni pokloni za krstitke. Kako bi naši proizvodi bili sigurni za igru i slatke snove, sve proizvode pažljivo izrađujemo od 100% pamučnih materijala, a punimo ih 100% antibakterijskim i antialergijskim punjenjem.

 • Facebook
 • Instagram

Hekleraj & kičeraj

Tim hekleraj&kičeraj čini nekoliko kreativki. Heklamo, pletemo, šijemo, slikamo, sastavljamo nakit i u svemu tome uživamo. Naša trgovina nalazi se u Osijeku. Iz ogromne ponude izdvojili bi pletenice za krevetić, gnijezda za bebe, razne jastučiće, ogradice, dekice, heklane i šivane igračke, unikatne torbe i nakit i još mnogo toga. Kupci preferiraju naše poklon setove jer nudimo uslugu slanja na adresu onoga koga želite darivati, uz set dizajniramo i personaliziranu čestitku. Ma, što voše reći? Pratite nas!

Avanture malih okica | Kamo s djecom - portal za dječja događanja i aktivnosti  u Rijeci i okolici -  online ponuda proizvoda hrvatskih poduzetnika