Zašto slaviti u Dječjoj igraonici Eko?

Dječji rođendani predstavljaju jedno posebno veselje svakom djetetu. Planiranje, maštanje o tom danu, susret s najdražim prijateljima, puhanje svjećica i igra. Djetetu dovoljno. No roditelji zahtijevaju ipak nešto više. Prvenstveno sigurnost prostora u kojem će djeca boraviti kao i stručnu brigu oko djece.


Upravo sve to imaju u Dječjoj igraonici Eko koja se može pohvaliti sa svojim stručnim animatorskim timom koji organizira nezaboravne proslave dječjih rođendana. Sonja Jurhan Pleše, voditeljica igraonice, magistra je pedagogije s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom dok su animatori kreativne i vesele pedagoške djelatnice s velikim iskustvom u vođenju rođendanskih proslava. Igraonica Eko daje naglasak na konstantno educiranje i informiranje svojeg stručnog osoblja.


Igraonica Eko

Svaki rođendan u trajanju od 2 ili 3 sata unaprijed je osmišljen i organiziran s posebnom pažnjom te kvalitetno ispunjen s animacijama te natjecateljskim i društvenim igrama prilagođenim djetetovom uzrastu te interesima. Prostor je u potpunosti prilagođen predškolskoj i školskoj djeci uz mnoštvo didaktičkih igračaka, vrhunskom tehnologijom, likovnim materijalima. Mogu se pohvaliti i vrhunskom disco opremom (light show, bubble machine, dim mašina, laseri), projektorom te play station-om 4.


Programi igraonice pružaju mnogobrojne oblike aktivnosti koji daju naglasak na razvijanje socijalne, kognitivne i govorne sposobnosti.


U jutarnjim satima igraonica je otvorena za poludnevni boravak djece dok se u poslijepodnevnim satima organiziraju rođendani.

Poludnevni boravak organiziran je za djecu predškolske dobi uz stručno vodstvo pedagoških djelatnica, radnim danima od 8:30 – 14:30.Uz organiziranje klasičnih rođendana Igraonica organizira i razne tematske rođendane - Movie night rođendani, Disco te Gaming rođendane te izrađuju personalizirane pinate po želji slavljenika.

Preuzeli su i brigu oko hrane na proslavi te tako preko njih možete naručiti tortu iz Snjeguljice po želji te pizzu iz Pizzerije Destino.U ponudi pružaju i Paintball rođendane u prirodi za školarce na paintball poligonu na otvorenom u Kostreni. Koriste JT Splatmaster shotgun I gun koji su osmišljeni I predviđeni isključivo za djecu.


Za vrijeme Covid 19 osmislili su rođendane u prirodi koji se odvijaju na vanjskom terenu gdje su od drva izradili nekoliko kućica i toranj na dva kata koji je povezan mostom te osigurali veliki stol s klupicama i roštiljem u hladu.


Kao uspomenu na nezaboravne trenutke Igraonica Eko osigurat će Vam stotinjak profesionalno snimljenih fotografija.

Napominju i kako je prostor igraonice moguće je iznajmiti kako za rođendan tako i za ostale svečane prilike.Cilj Dječje igraonice Eko je prvenstveno djeci i roditeljima pružiti kvalitetnu uslugu kroz individualni pristup u prostoru koji je dizajniran i prilagođen djeci.

Obratite im se s povjerenjem, prepustite organizaciju tog velikog dana ljubaznom i kvalitetnom osoblju, a Vi se samo prepustite i uživajte!

Avanture malih okica | Kamo s djecom - portal za dječja događanja i aktivnosti  u Rijeci i okolici -  online ponuda proizvoda hrvatskih poduzetnika