Upisi u zanimljive i moderne radionice Stellaris tech-a

U ovom vrlo neobičnom i modernom svijetu svakodnevno smo okruženi tehnologijom kao i naša djeca koja od svoje najranije dobi imaju djetinjstvo prožeto modernim napravicama. Često tehnologija dobiva negativnu konotaciju u odgoju no ono ograničavanjem, korištenjem u svrhu kvalitetnog dječjeg razvoja, razvoja mnogih motoričkih vještina, logičkog razmišljanja pruža vrlo pozitivan utjecaj na djecu.


Tome su doskočili iz Stellaris tech-a koji otvaraju upise za novu školsku godinu! Nude moderne, inovativne i zanimljive radionice prilagođene baš Vašem djetetu. U radionice su integrirani sadržaji robotike, automatike, 3D modeliranja i printa koji se izvode pomoću raznih alata koji prvenstveno služe usvajanju tehničkih znanja, učenju kodiranja, razvoju kritičkog promišljanja motoričkih vještina, spacijalne orijentacije te logičkog i računalnog razmišljanja.


RADIONICE SU NAMIJENJENE DJECI OD NAVRŠENIH 6 PA SVE DO 15 GODINA TE SE IZVODE U MALIM GRUPA, PO ČETVERO DJECE PO GRUPI MAKSIMALNO, KAKO BI SE OSIGURAO KVALITETAN I INDIVIDUALAN PRISTUP.


Planiran termin izvođenja radionica su popodnevni sati u unaprijed dogovorenim terminima jednom tjedno po 2h.


Ove godine nude novitete! Stellaris tech uvodi rad na „mini projektima! Djeca će povremeno izrađivati svoje tehničke tvorevine koje će uvelike pomoći usvajanju znanja kroz praktičan rad. Upravo će izrađeni radovi ostati u uspomeni svakom djetetu.

Iz Stellaris tech-a ističu kako njihove radionice razvijaju prvenstveno osjećaj za noviju tehnologiju. Kroz robotiku, slažući konstrukcije, razvija se motorika, ali i mašta i kreativnost, dok je prilikom kodiranja zastupljen razvoj logičkog i računalnog razmišljanja, te uz poneke alate i razvoj spacijalne orijentacije. Znanje 3D modeliranja također razvija maštu, kreativnost, inovativnost, a treba napomenuti i da iskustvo s 3D ispisom i znanje 3D modeliranja u današnje vrijeme čini jedan plus prilikom zapošljavanja u inženjerskim poslovima i sektorima koji su danas sve više zastupljeni, 3D je vjerojatno budućnost industrije, kao i robotika i automatika.


Vjerujemo u Stellaris tech i toplo preporučujemo upis u njihove radionice!


Za sva dodatna pitanja slobodno ih kontaktirajte preko društvenih mreža, na mail adresi stellaristech@gmail.com, ali i na broju 0989441386.


Link za prijavu na radionice:

https://forms.gle/75cLh8FmyREGPY8v5

Avanture malih okica | Kamo s djecom - portal za dječja događanja i aktivnosti  u Rijeci i okolici -  online ponuda proizvoda hrvatskih poduzetnika