Spoj sporta i stranih jezika - Numinous

Roditelji uz školu ili vrtić žele osigurati svojoj djeci što više mogućnosti za život. Teško se odlučuju za jednu aktivnost, a svjesni su da veći broj obaveza zahtjeva dobru organizaciju te nepotreban utrošak vremena provedenih u autu. No tome su doskočili iz Numinous centra koji vodi Iva Kolacio Antonić.


Numinous je centar za strane jezike, edukacije i sportske aktivnosti koji djeluje unutar rekreacijsko – edukacijskog centra Active na Mlaci. Savršeno mjesto za spoj fizičke aktivnosti i učenje kroz zabavu i igru. Namijenjen je za djecu školskog i predškolskog uzrasta koja u sklopu dva sata imaju zastupljen trening parkoura gdje potroše višak energije i tečaj stranog jezika (engleskog, njemačkog ili talijanskog) na kojem uz zabavu usavršavaju svoje znanje. Primjećujete prednost i za roditelje?
OVIM KONCEPTOM RODITELJI NISU PRIMORANI VOZITI NA RAZLIČITE LOKACIJE KAKO BI DIJETE DOBILO TAKVU KOMBINACIJU AKTIVNOSTI


Cijeli taj koncept pokrenula je upravo Iva koja je odlučila odustati od doktorata, posla na fakultetu i posvetiti se svojoj ljubavi, radu s djecom. Centar je bio logičan slijed nakon godina rada i iskustva kao instruktorica skijanja te nakon davanja instrukcija iz engleskog jezika. Upravo u to vrijeme, 2010. godine trenirala je parkour, htjela je to znanje prenijeti na djecu i mlade te je pokrenula grupu Mini Freestyle. Započeli su sa svega tri polaznika, no danas broje i preko stotinjak članova tijekom jedne sezone.


Prije nekoliko godina pokrenula je i vlastitu školu za strane jezike Numinous što je prvu godinu bila tek malena učionica na Marinićima. Kasnije se pružila savršena prilika da se škola preseli u Active i tako nastane savršen spoj sporta i jezika.


Centar Numinous uz treninge parkoura i školu stranih jezika nudi i pripreme za maturu, organizira zabavne, ljetne parkour kampove te pruža nezaboravan doživljaj djeci kroz sportske proslave rođendana.

Avanture malih okica | Kamo s djecom - portal za dječja događanja i aktivnosti  u Rijeci i okolici -  online ponuda proizvoda hrvatskih poduzetnika