Radionica za uspješno učenje i kritičko mišljenje Udruge Portić

Udruga Portić opet priprema novi projekt pod nazivom 3, 4 uči, sad.


Osmišljen je s ciljem osnaživanja učenika za ostvarivanje uspješnog učenja, kritičkog mišljenja i to kroz njegov emocionalni razvoj što uvelike doprinosi potencijalu učenika."Provedbom projekta želimo osnažiti učenike i pružiti im podršku u učenju kojom bi se ostvarivali dugoročni ciljevi usmjereni na aktivni i kritički pristup učenju, razvoj učenikove samostalnosti i odgovornosti u učenju, interesa za učenje te njegova pozitivnog emocionalnog razvoja (koje uključuje primjerice razvoj pozitivne slike o sebi kao učeniku)" rekli su iz Udruge Portić.Nakon prethodnog projekta pod nazivom Mislimo srcem koji je također Udruga Portić provodila prošlih godina pokazalo se da postoji potreba za podrškom u učenju što je bio poticaj za organizacijom projekta 3, 4 uči.

Voditeljica programa je Vlasta Tibljaš. U projekt može biti uključeno do 20 učenika osnovnih škola (od 4. do 8. razreda), a prema potrebi i više. Svi zainteresirani pozivaju se da se do 12. listopada 2020. godine odazovu ovom pozivu, kako bi radionice mogle započeti sa svojim radom već 19. listopada 2020.

Prijavnica: prijavnica_3_4_uci_sad.docx

Avanture malih okica | Kamo s djecom - portal za dječja događanja i aktivnosti  u Rijeci i okolici -  online ponuda proizvoda hrvatskih poduzetnika