Proslava rođendana u prvom discu u gradu - Disco za djecu "FunTime"

Rođendan je u dječjem životu dan koji se s nestrpljenjem čeka kroz cijelu godinu. Planira se jedinstvena proslava s puno zabave i plesa koja će ostati u lijepom sjećanju.

U stvaranju posebnih uspomena pomaže Vam Disco za djecu "FunTime", prvi i jedini disco za djecu u gradu.

Savršeno je to mjesto za sve one koji vole ples, muziku, zabavu, svjetla reflektora i koktele!

IDEJA JE BILA VRATITI DJECI DJEČJE ROĐENDANE I ISPUNITI IH KLASIČNOM IGROM I DRUŽENJEM, PJESMOM, PJEVANJEM I ZABAVOM!


Disco za djecu nastao je 2018. godine, a cijeli koncept osmišljen je za djecu od kasne predškolske do kasne osnovnoškolske dobi.

Imajući na umu da djeca viših razreda osnovne škole često nemaju adekvatan prostor za proslavu rođendana te da im klasične igraonice ne pružaju isto zadovoljstvo kao i manjoj djeci, posvećen im je prostor disca za djecu u kojem se organiziraju proslave gdje sami biraju kakav će biti tijek njihova rođendana. S obzirom na to da i mlađu djecu zanima ovakav koncept rođendana i da rado dolaze, odlučili su da se neće dobno ograničiti te su u discu sva djeca koja žele ostati samostalno uvijek dobrodošla. Rođendani u discu za djecu FunTime temeljeni su na animaciji, dječjim željama, igrama, pjesmi i plesu, pravo su mjesto za svako dijete!

Proslave u trajanju od 2 sata uključuju rođendanski planer i pozivnice, oslikavanje lica, pramenove i šminkanje, koktele i grickalice na šanku, vođene igre, karaoke, Ps3, Xbox i Vr naočale, balončiće i disco dim, društvene igre, stolni nogomet, trampolin, ljuljačke, reflektore, muziku, (dječji) šampanjac te fotografije i video snimke koje šalju na mail!Najčešće se rođendani provode tako da se vrata disca otvaraju 5 minuta prije dogovorenog termina te se pričeka da se djeca okupe. Nakon što upoznaju prostor i popiju svoje prve koktele na šanku, započinje se s oslikavanjem lica, šminkanjem i pramenovima kako bi bili spremni na pravi party! Poslije dotjeravanja kreće se s animacijom i raznim igrama po željama djece – limbo, ples kipova, ples oko stolica, karaoke, natjecanja u plesu/pjevanju, potraga za blagom, skrivač u mraku, boca istine i izazova, pantomime, itd. Animacija i vođenje rođendana se u potpunosti usklađuju sa željama slavljenika pomoću rođendanskog planera, a za sve one koji nisu plesni ili pjevački tip nude druge popratne sadržaje koje mogu nesmetano koristiti! Pola sata prije kraja slijedi torta i dječji šampanjac, potom još malo igre, pjevanja ili plesanja sve do kraja rođendana!


"Želiš li dovesti stariju ekipu na druženje i ne želiš da te starci ometaju? - Može!

Isto tako, manji si i potrebna ti je vođena animacija, puno igre s prijateljima i vesele animatorice? - Isto može!

Cjenovno pristupačnim proslavama i originalnim pristupom prvi disco u gradu želi djeci organizirati zabavu za pamćenje." poručuju iz FunTime-a.


Obratite im se s povjerenjem na 0953909855 ili na facebook i instagram profilu Disco za

djecu "FunTime"


Avanture malih okica | Kamo s djecom - portal za dječja događanja i aktivnosti  u Rijeci i okolici -  online ponuda proizvoda hrvatskih poduzetnika