Modni svijet u Rijeci - Art Modis

Volite li modu? Vjerojatno ste tu strast prenijeli i na svoje dijete. No jeste li znali da se u Rijeci Vaše dijete može okušati u modnom svijetu?


Art Modis, udruga za modu i kulturu, djeluje kao modna agencija te putem tečajeva osposobljava djecu i mlade za rad u modnom svijetu. Udrugu vode visoko profesionalne osobe s dugogodišnjim iskustvom koji svoje polaznike uključuju u sudjelovanje na modnim revijama i snimanjima.

Udruga za modu i kulturu Art Modis u sklopu svog djelovanja održava tečajeve za male manekene u dobi od 4 do 16 godina, podijeljene u 2 grupe : mali manekeni i teen grupa, te upisuje sve zainteresirane klince i klinceze koji se vole slikati, lijepo oblačiti i malo "praviti važni".

Uz profesionalne učitelje i manekene, njihovi mali manekeni uče pravilno se držati, lijepo hodati, pozirati i sve što je potrebno za sudjelovanje na modnim revijama i snimanjima.

Tečajevi se odvijaju u prostorijama Art Modis u Rijeci, Verdijeva 17.


Osim modnih tečajeva udruga se bavi organizacijom raznih modnih i kulturnih događanja te nudi korištenje opremljenog foto studia s uslugom stylinga i make-upa te svega onoga što je potrebno za modnu, kulturnu i reklamnu djelatnost.

Art Modis možete kontaktirati putem Facebook i Instagram profila, na mail artmodis.ri@gmail.com ili na telefone 099/2026765 i 091/9590112.

Avanture malih okica | Kamo s djecom - portal za dječja događanja i aktivnosti  u Rijeci i okolici -  online ponuda proizvoda hrvatskih poduzetnika