Ljetne aktivnosti u Društvu "Naša djeca" Opatija

Društvo „Naša djeca“ Opatija i ovog ljeta organizira ljetne aktivnosti za djecu tijekom ljetnih školskih praznika.  Ljetne aktivnosti započinju već 01. srpnja te traju do 31. kolovoza. Namijenjene su djeci predškolskog i školskog uzrasta, a održavaju se od 06:30 do 16:30 sati svaki radni dan. 

U jutarnjim satima djeca odlaze na more (Lipovica i Tomaševac) dok su popodnevni sati ispunjeni raznim kreativnim radionicama (likovna, dramska, sportska radionica, radionica igranja društvenih igara i sl.).


 Za djecu se tijekom njihovog boravka na moru i u udruzi brinu educirane osobe za rad s djecom. 

U cijenu je uključeno osiguranje djece od ozljeda, animacija djece, voće, marendine i sokovi.   


Roditelji su dužni dijete dovesti u prostorije do 9 sati zbog odlaska na more i kupanje. Dijete donosi sa sobom kupaći kostim, pokrivalo za glavu, kremu za zaštitu lica i tijela od sunčevih zraka te ručak.


Društvo "Naša djeca" Opatija nalazi se na adresi Stubište Lipovica 2, a sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 051 272 443 ili upitom na e-mail: dnd.opatija@gmail.com


Ukoliko ste zainteresirani pribilježite se što prije jer ima još samo nekoliko mjesta u srpnju dok mjesec kolovoz za sada nije popunjen.


Društvo "Naša djeca" Opatija (DND Opatija) nevladina je udruga koja djeluje već 68 godine i bavi se osmišljavanjem i organiziranjem slobodnog vremena djece predškolskog i školskog uzrasta. Rad temelje na Konvenciji UN-a o pravima djece, zadaćama iz odgojnog i obrazovnog sustava Republike Hrvatske, Nacionalnoj strategiji za prava djece u Recpublici Hrvatskoj za razdoblje od 2014. do 2020. godine te željama i potrebama djece i roditelja.

Član je Saveza Društva “Naša djeca” Hrvatske unutar kojeg djeluju 95 osnovnih društva. Punopravni je član Eurochild organizacije sa sjedištem u Briselu i organizacije Child Rights Connect sa sjedištem u Ženevi.

Ciljevi Društva "Naša djeca" su prvenstveno ostvarivanje prava djeteta i dječja participacija, organiziranje dječjih aktivnostiu slobodno vrijeme te pomoć roditeljima i djeci u razvoju i odgoju djeteta.


Avanture malih okica | Kamo s djecom - portal za dječja događanja i aktivnosti  u Rijeci i okolici -  online ponuda proizvoda hrvatskih poduzetnika