Learn and play - učenje stranog jezika uz zabavu i druženje

Poznata latinska izreka kaže "Koliko jezika znaš, toliko ljudi vrijediš". Sigurno bi voljeli da Vaše dijete savlada barem jedan strani jezik koji će ga obogatiti.

No učenje jezika katkad može biti iscrpljujuće i dugotrajno iskustvo! Ukoliko upoznavanje stranog jezika započne još u najranijim godinama učenje se pretvara u zabavu, druženje i igru. U tome Vašoj djeci može pomoći obrt za poduku stranih jezika Learn and play smješten u središtu Čavli.

Learn and play nudi učenje talijanskog i engleskog jezika već od najranije dobi, odnosno od 4. godine u njihovoj igraonici.

Osim vrtićkog uzrasta organizirane su poduke za školsku djecu koje su zastupljene u vidu individualnih i grupnih poduka. Također podučavaju i odrasle.

Uz zabavne poduke jezika organiziraju se i odlasci u kazalište, jednodnevni izleti kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Pohvalili su se kako već drugu godinu za redom organiziraju ljetni kamp Platak uz bezbrojne sadržaje poput odlaska na bazen Delnice i jahanje, tubing stazu, likovne radionice, učenje engleskog jezika te zabavne večernje zabave.

Prva grupa ubrzo kreće, već 29. lipnja te se brzo prijavite!


Organiziraju se još četiri grupe od ponedjeljka do petka. Zadnja, peta grupa planira se s početkom od 27. srpnja.


U sklopu kampa djeca od 6 do 14 godina učit će engleski jezik, raspoređeni ovisno o dobi i znanju. Smještaj je s punim pansionom Mali dom Platak uz 24 satni nadzor animatora.


Cijena kampa je 1.700 kn te je u cijenu uključen i prijevoz Čavle - Platak.Avanture malih okica | Kamo s djecom - portal za dječja događanja i aktivnosti  u Rijeci i okolici -  online ponuda proizvoda hrvatskih poduzetnika