Kids escape room - rođendan pun mozganja i zabave!

Kids escape room novo je mjesto u Rijeci namijenjeno zabavi i proslavi rođendana za djecu školske dobi (7 - 13 godina).

Koncept se bazira na tematskim sobama, u koje djeca ulaze, te uz pomoć timskog rada, dogovaranja, razmišljanja izvan okvira rješavaju razne zadatke. Zadaci su raznoliki: logičko razmišljanje, rješavanje zagonetki, puzzli, slagalica, traženje skrivenih tragova i sl. a od djece se očekuje međusobna suradnja, brzina, maštovitost, kreativnost u razmišljanju..


Laboratorij

U ponudi imaju dvije tematske sobe:

1. Laboratorij


Znanstvenici su u svom laboratoriju uspjeli proizvesti čak tri opasna virusa kojima djecu žele pretvoriti u robote kojima će oni upravljati. O ne, to nikako ne bi bilo dobro. Zato ste vi tu. Djeca koja mogu spasiti svijet! Uskočite u ulogu znanstvenika i spriječite da virusi budu pušteni u vanjski svijet. Zadatak vam je u manje od 60 minuta, prije početka radnog vremena laboratorija, pronaći dobro skrivene bočice s virusom, deaktivirati ih te osvojiti diplomu spasitelja dječjeg svijeta!

2. Slatki bijeg


Ti i tvoja ekipa pokušali ste ukrasti slatkiše iz tvornice slatkiša na kraju grada, ali uhvatili su vas! Policija vam je stavila lisice i pustila vas da čekate kombi kojim će vas odvesti u zatvor. Imate 60 minuta do povratka policajaca, da se oslobodite lisica, ukradete te slatkiše i pobjegnete. Hoćete li uspjeti ukrasti slatkiše prije isteka vremena ili ćete ostati praznih ruku?

Djecu očekuje doživljaj i proslava potpuno drugačija od one na koju su naviknuli.

Uz svaku proslavu poklanjamo Ledo sladolednu rođendansku tortu.


Nude i ljetni popust 20% na srednji (15 djece) i veliki (20 djece) paket rođendana od 01.07. do 15.08.2020.

Javite ima se putem maila: kidsescaperoom@yahoo.com ili preko upita na njihovoj web stranici.

Avanture malih okica | Kamo s djecom - portal za dječja događanja i aktivnosti  u Rijeci i okolici -  online ponuda proizvoda hrvatskih poduzetnika