"I ti možeš biti teta/barba pričalica" - novo natjecanje Udruge PortićProjekt Udruge Portić pod nazivom "Tete i barbe pričalice" uveseljava svakodnevno djecu u bolnici. Njihovi volonteri svake večeri čitaju i pričaju priče kako bi barem malo uljepšali težak boravak u bolnici.


No sad su došli na jednu kreativnu ideju u kojoj može sudjelovati i Vaše dijete, Povodom Dječjeg tjedna pozivaju na 1. natjecanje u izražajnom čitanju proznih književnih tekstova "I ti možeš biti teta/barba pričalica".


Natjecanje će se održati u potpunosti virtualno te Vas pozivaju da videouradak djeteta u kojem čita izražajno na glas pošaljete na mail adresu: natjecaj.portic@gmail.com.


Čitati se može tekstove primjerenog dječjeg sadržaja i tematike. Odabir može biti samostalan ili sve prepustite njihovim mentoricama ili mentorima.

Uz želju da što uspješnije održe čitalački susret na daljinu prilažu Pravilnik o natječaju, Prijavnicu i Suglasnost.


Pravilnik o natječaju - pravilnik_natjecanje_u_citanju.docx Prijavnica - prijavnica_natjecanje_u_citanju.docx Suglasnost - suglasnost_natjecanje_u_citanju.docx


Želimo Vam sreću i da uživate u novom izazovu!

Avanture malih okica | Kamo s djecom - portal za dječja događanja i aktivnosti  u Rijeci i okolici -  online ponuda proizvoda hrvatskih poduzetnika