GKL Split želi da ugasite ekrane i poslušajte kazalište!

Gradsko kazalište lutaka Split je odlučilo priuštiti Vašim najmlađima odmaranje okica i uključivanje i razvijanje mašte uz audio program koji kreće 16. travnja u 12h.


U četvrtak, 30.4. u 12h za Vas su pripremili predstavu More iz ormara koju je uglazbio Mate Matišić u režiji Ladislava Vindakijevića.

Predstava je nastala prema stihovima Jakše Faimenga o djetinjstvu, zvonima s kampanela, otvorenim prozorima, prijateljstvu i ljubavi u kojoj je more u glavnoj ulozi. Poeziju Jakše Fiamenga bitno je odredio mediteranski prostor, a svojom pjesničkom ostavštinom obogatio je i naše kazalište.

Predstava More iz ormara, u režiji Ladislava Vindakijevića, premijerno je izvedena 2009. godine, gostovala je diljem Hrvatske i osvojila niz strukovnih nagrada. Ponovno je obnovljena 2019. godine.

Pjesmarica sadrži songove iz predstave, a izvode ih glumci Gradskog kazališta lutaka Split: Alin Antunović, Milena Blažanović, Milana Buzolić-Vučica, Ivica Beatović, Srđan Brešković, Ivan Medić, Branimir Rakić i Franko Perić (ton majstor).

Pjesmaricu More iz ormara možete slušati putem linka https://bit.ly/2Y7DqLy, koji će i dalje biti dostupan i besplatan za slušanje putem Youtube kanala. Više o predstavi pročitajte na https://gkl-split.hr/predstava/more-iz-ormara-

Avanture malih okica | Kamo s djecom - portal za dječja događanja i aktivnosti  u Rijeci i okolici -  online ponuda proizvoda hrvatskih poduzetnika