Arty party - kreativni event Avantura i Mama Kvarnera

Perivojem Guvernerove palače subotu ujutro odjekivao je dječji smijeh no i smijeh njihovih mama. Pod organizacijom Avantura malih okica i Mama Kvarnera event pod kreativnim nazivom Arty oduševio je 30-tak mama i njihovu dječjicu.Dio događanja pod organizacijom Mama Kvarnera bio je namijenjen mamama s ciljem povezivanja mama, razmijene iskustava majčinstva kao i poticanje na poduzetništvo. Mame su uživale u kratkom predavanju Intimine kao i edukativnom predavanju Biljkoljupke.U njihovoj blizini, u šarenom okruženju uživali su njihovi najmanji. U organizaciji Avantura malih okica djeca su sudjelovala u raznovrsnim likovnim radionicama kreiranim od strane Čudotvornice koja održava radionice u Guvernerovoj palači i likovnih teta FunTime disca u Rijeci kao i u igri s unikatnim drvenim igračkama Linit design.


Ukusni stol osigurali su Cacao s raznobojnim kolačima, Sana delikates s ponudom zdravih čipseva i čokoladica, Pik sa slanim kiflicama te vodom Ona water.


Za uspomenu su Avanture malih okica i Mame Kvarnera pripremili vrećice iznenađenja. Platnene vrećice izradio je Minami, poklone za djecu osigurali su Baby Center i Pepco, poklon za mame Adrialab te su se svi zasladili personaliziranim lizaljkama i bombonima iz Bombon.hr.


Iako su i mame i djeca došli u bijelim majicama cilj je postignut – majice su postale šarene, djeca su otišla sretna, mame ispunjene.


Avanture malih okica | Kamo s djecom - portal za dječja događanja i aktivnosti  u Rijeci i okolici -  online ponuda proizvoda hrvatskih poduzetnika