Aktivni odmor u prirodi - Natura magica

Kako zabaviti djecu tijekom ljeta?

Aktivni boravak u prirodi više je nego dobra ideja!Škola je gotova, a obiteljski godišnji još nije ni na vidiku. Kamo s djecom tijekom ljetnih mjeseci, kako ih zabaviti i animirati da ljeto ne provedu pored ekrana i u zatvorenom prostoru?

Ovo je sasvim sigurno česta dilema i briga roditelja školaraca koji se ne oslanjaju na baka&djed servise i koji i tijekom ljetnih mjeseci rade „punom parom“ bez mogućnosti da kontroliraju i isplaniraju baš svaku aktivnost svome djetetu.

Imamo sjajnu vijest! Ne morate mozgati i smišljati kako da zabavite klince tijekom ljeta jer je za Vas to već napravila i sve osmislila Natura magica – obrt za aktivne odmore u prirodi.


Vaše je samo da spakirate djecu i pošaljete ih na Platak jer upravo tamo Natura Magica organizira ljetne aktivne odmore za djecu i mlade uzrasta od 7 do 17 godina.


U prekrasnom prirodnom okruženju, na svježem zraku i u sigurnim rukama iskusnih učitelja i animatora, Vaša će djeca provoditi ljetne dane u društvu svojih vršnjaka, ispunjene brojnim fizičkim aktivnostima te stječući nova saznanja na zanimljiv i praktičan način.

Brojni termini u srpnju i kolovozu:

  • 13.7. - 17.7.2020.

  • 20.7. - 24.7.2020.

  • 27.7. - 31.7.2020.

  • 03.8. - 07.8.2020

  • 10.8. - 14.8.2020.

  • 17.8. - 21.8.2020.

  • 24.8. - 28.8.2020.


Planinarenjem i snalaženjem u prirodi djeca otkrivaju prirodne ljepote svoga kraja i stječu neke vrlo korisne vještine poput orijentacije pomoću kompasa ili vezivanja čvorova. Program ljetnog aktivnog odmora na Platku podsjetit će Vaše klince na pomalo zaboravljene igre poput boćanja, potrage za blagom, skokova u vreći. No, osim zabave, djeca ispunjavaju svoje svakodnevne zadatke s ciljem da na praktičan način stječu samostalnost, odgovornost i osjećaj za timski rad.

Nakon samo par dana u prirodi uz sjajno osmišljen aktivni odmor, djeca će Vam se vratiti doma s novim saznanjima i usvojenim vještinama te neraskidivim prijateljstvima, nestrpljivi da isto ponove i sljedeće godine. Barem tako govore klinci (a i roditelji) koji su imali prilike iskusiti aktivni odmor uz Natura magica.


Smještaj je u Velikom domu na Platku, s uslugom punog pansiona, a djeca su pod 24-satnim nadzorom učitelja i animatora. Cijenu i program aktivnog odmora na Platku provjerite ovdje.


Ako svome djetetu želite pružiti uistinu nezaboravno iskustvo aktivnog ljetnog odmora, korisno kako za psihički tako i za fizički razvoj, odaberite jedan od brojnih termina koje je Natura Magica isplanirala za ljetni aktivni odmor na Platku, spakirajte dijete i pošaljite ga bez brige.


Za sva dodatna pitanja, javite se na:


natura.magica19@gmail.com

091 760 0356 (Sandra)

I zapratite Natura Magica na Facebook-u i Instagramu

Avanture malih okica | Kamo s djecom - portal za dječja događanja i aktivnosti  u Rijeci i okolici -  online ponuda proizvoda hrvatskih poduzetnika