ODJEĆA & OBUĆA

"Moraš napraviti baš ono što misliš da ne možeš"

Eleanor Roosevelt

  • Facebook
  • Instagram

Zekko Kids

Zekko Kids je mali hrvatski brend ručno šivane dječje odjeće izrađene od 100% lana. Jednostavni i bezvremenski krojevi, neutralne pastelne boje, udobni i ekološki materijal karakteristike su odjeće i modnih dodataka namijenjene za djevojčice i dječake od 0-5 god. 

www.ZekkoKids.com

  • Facebook
  • Instagram

Rosea

Rosea predstavlja obrt koji se bavi proizvodnjom odjeće za bebe, djecu i odrasle.

Odjeća je proizvedena od vrlo kvalitetnih, većinom pamučnih materijala, te je zbog toga veoma ugodna. Svaki komad odjeće napravljen je s puno ljubavi prema radu i djeci. Kod nas možete pronaći proizvode za svakakve prilike, one svakodnevne ili svečanije.

https://www.rosea.hr/

  • Facebook
  • Instagram

Baby LeKa

Baby LeKa je mali obiteljski obrt iz Rijeke koji proizvodi kvalitetne proizvode za bebe, djecu i majke. Svi naši proizvodi (slinčeki, podlošci za kolica, perive podloge za presvlačenje, kapice, hlačice, haljinice, vrećice za vrtić, gricke za nosiljke,marame za dojenje, platneni ulošci i još mnogi drugi) izrađuju se u malim serijama, s posebnom pažnjom prema krajnjim korisnicima, a opet, zagovaramo načelo kvalitete, funkcionalnosti i cjenovne pristupačnosti. Također, gdje god možemo, izrađujemo i predlažemo alternativu jednokratnim proizvodima. Želimo da se naši proizvodi koriste dugo, i da ih mame sa užitkom prosljeđuju novim generacijama, štedeći naš planet.

  • Facebook
  • Instagram

Ladido

Ladido je ostvarenje našeg sna. 

Glavni izvor inspiracije za naše proizvode bili su naši najmanji članovi obitelji. U želji da ih okružimo lijepim stvarima, nastali su brojni DIY projekti, a od sada su najdraži od njih dostupni i Vama. 

Svaki je proizvod ručni rad proizveden u Hrvatskoj.

U našoj ponudi nalaze se odjevni i dekorativni proizvodi za najmlađe:

Haljinice

Kompleti za krštenje (haljinica, cipelice + trakica)

Šivane lutkice (vile & anđelice) s ručno oslikanim licima

Faux Taxidermy labud i jednorog

  • Facebook
  • Instagram

Minami

Ideja o stvaranju brenda Minami nastala je ubrzo nakon rođenja naše djevojčice. Gledajući kako raste shvatili smo da želimo stvoriti kvalitetnu, udobnu, lako održivu, a istodobno drugačiju odjeću. Vođeni tom idejom polažemo veliku pažnju kod odabira tkanina i funkcionalnosti svakog modela. U svaki model je uloženo puno truda i ljubavi kako bi zadovoljili očekivanja nove generacije roditelja koji žele kvalitetu ispred kvantitete. Naši modeli su za djevojčice uzrasta 2-10god.

Odaberite Minami i stvarajmo magiju zajedno.

Avanture malih okica | Kamo s djecom - portal za dječja događanja i aktivnosti  u Rijeci i okolici -  online ponuda proizvoda hrvatskih poduzetnika