MODNI DODACI ZA BEBU & DJECU

"Moraš napraviti baš ono što misliš da ne možeš"

Eleanor Roosevelt

 • Facebook
 • Instagram

BABY VEZICE

Silikonske vezice kao i glodalice za naše najmlađe rađene su od perlica sigurnih za vaše mališane. Ne sadrže olovo, BPA free su, latex free, PVC free. Možete ih prati ukoliko se zaprljaju. Prosječna dužina vezice je 25-27 cm.

Baby gym rađen je od bukovog drveta, obrađenih ivica i nije tretiran bojama, jastuk punjen vatelinom i antialergijskim kuglicama, sigurna i zanimljiva zanimacija za Vašu bebu dok ispijate prvu jutarnju kavu .

 • Facebook
 • Instagram

Tina vez

Nudimo personalizirane pakete za bebe, djecu i odrasle.
U pakete za djecu dolazi košara, igračka kozmetika , te
personalizirano s monogramom ili imenom djetata  deka, slinček (bavarin) i krpica za podrigivanje, može ići i ručnik.
Sve ovisi o vrijednosti pakete.
Ne mora biti paket može se naručiti samo deka, slinček, ručnik i/ili krpica za podrigivanje.

 • Facebook
 • Instagram

Woody chewelry

Woody chewelry proizvodi su unikatni i ručno rađeni dodaci za djecu.

Neki od proizvoda koje radimo su : lanac za dudu, glodalice, mobili za kolica, zvečke...

Jako pazimo na sigurnost izrade  – sav materijal poštuje internacionalne standarde (FDA, ASTM F963 – 11, CPSIA, SGS, CE, EN 71). Naši proizvodi su načinjeni od prirodnog drveta, pamuka i silikona (sličnog silikona koji se koristi i za bebine dude).

 • Facebook
 • Instagram

Alegra's Bow

Moje ime je Ana i imam dvije predivne djevojčice koje su bile glavni pokretač osnivanja vlastitog brenda.  Naime, kako sam od samog rođenja voljela da moja curica bude posebna i lijepo obučena, u nedostatku kvalitetne ponude mašni za djevojčice, odlučila sam stvar uzeti u svoje ruke i krenula s postupkom učenja šivanja i izrade mašni.

Nakon što su moj rad prepoznali prijatelji i mnoge mame koje su htjele mašne za svoje djevojčice odlučila sa svoj hobi pretvoriti u posao koji danas radim vrlo uspješno, s puno ljubavi i strasti.

Posebnost brenda je u tome što svaku mašnu izdrađujem po mjeri i Vašim željama. Također ih možete personalizirati, pa ih sve više mama, žena, pa čak i muškaraca bira za svoj najposebniji dan.

U ponudi imamo najkvalitetnije materijale, konce i veliki izbor predivne čipke.

anagalic1010@gmail.com 

 • Facebook
 • Instagram

Luna K&D

Mašnice su produkt jedne vrijedne mame triju kćeri koja u vrijeme njihovog spavanja kreira i šije mašnice posebne po svojoj jednostavnosti i mogućnosti da se koriste svakodnevno. Ideja i želja je da se curice osjećaju ugodno noseći ih svaki dan, u svim avanturama, u parkićima, vrtićima, školi ili na nekim svečanostima.
Mama je sretna jer raste i razvija se zajedno sa željama kupaca, tako da su već dvije vrste mašnica nastale iz narudžbe po želji. To je ono što je privlačno i posebno u malom poslovanju, a zadovoljstvo i poruke podrške su ono što ju svakodnevno gura naprijed.

 • Facebook
 • Instagram

Dompa tvornica

U ovo Korona doba kada se čini kako je sve stalo, bebice i dalje dolaze na svijet. Kako bi olakšali roditeljima nabavu svega na jednom mjestu Dompa tvornica potrudila se zadovoljiti svačije kriterije. Ljubitelji ste matching stvarčica ili jednostavno želite za svoju bebu personalizirane stvari koje će ostati trajna uspomena? Ili možda drvene didaktičke igre za djecu, heklane proizvode? Dompa ima upravo sve to, baš za Vas. Turbani, trakice, jastuci za nošenje, dekice, ukrasni jastuci, zaštitne ogradice, ma sve što jednoj bebi treba. Ali naravno Dompa je mislila i na one malo veće pa se tako svi proizvodi mogu naručiti u veličinama od novorođenčadi do odraslih.Klikom na link zavirite u maleno Dompa carstvo

 • Facebook
 • Instagram

Baby LeKa

Baby LeKa je mali obiteljski obrt iz Rijeke koji proizvodi kvalitetne proizvode za bebe, djecu i majke. Svi naši proizvodi (slinčeki, podlošci za kolica, perive podloge za presvlačenje, kapice, hlačice, haljinice, vrećice za vrtić, gricke za nosiljke,marame za dojenje, platneni ulošci i još mnogi drugi) izrađuju se u malim serijama, s posebnom pažnjom prema krajnjim korisnicima, a opet, zagovaramo načelo kvalitete, funkcionalnosti i cjenovne pristupačnosti. Također, gdje god možemo, izrađujemo i predlažemo alternativu jednokratnim proizvodima. Želimo da se naši proizvodi koriste dugo, i da ih mame sa užitkom prosljeđuju novim generacijama, štedeći naš planet.

Avanture malih okica | Kamo s djecom - portal za dječja događanja i aktivnosti  u Rijeci i okolici -  online ponuda proizvoda hrvatskih poduzetnika