IGRAONICE / ROĐENDAONICE

Pronađite savršeno mjesto za zabavu i igru Vaših mališana te proslavu rođendana!

SPORTSKI ROĐENDANI "ACTIVE RIJEKA"

Milutina Barača 7, 51000 Rijeka

info@fitnesscentaractive.com

051/343 082

Vođeni sportski rođendani, a po Vašoj želji uz animatora-superjunaka!

DJEČJA IGRAONICA "EKO"

Kvaternikova 62b, 51000 Rijeka

igraonica.eko@gmail.com

091 563 5630

Dječja igraonica Eko sa svojim stručnim animatorskim timom organizira nezaboravne proslave dječjih rođendana u igraonici i na paintball poligonu na otvorenom u Kostreni. Nova usluga koju nudimo su rođendani u prirodi za djecu svih uzrasta. Također, jedna od usluga je i najam prostora igraonice ili prostora u prirodi za rođendane ali i ostale svečane prilike. Organiziran je i  poludnevni boravak djece u igraonici od ponedjeljka do petka od 8:30-14:30 za svu djecu predškolske dobi.

Glavna naša usluga je organizacija rođendanskih proslava (klasičnih i tematskih). Svaki rođendan je unaprijed osmišljen te ispunjen sa društvenim i natjecateljskim igrama i animacijama koje su u skladu sa djetetovom dobi i interesima. Igraonica je u potpunosti tematski osmišljena i dizajnirana te prilagođena djeci, a imamo i vrhunsku disco opremu. 

DJEČJA IGRAONICA "JEŽEVA KUĆICA"

Trg Matka Laginje, 51215 Kastav

098 865803

Po šumi širom bez staze puta Ježurka Ježić više ne luta! U samom centru Kastva smjestio je svoj dom te pozova djecicu na proslave rođendana!rado vraća i mjesto gdje zabava i animacija nikada ne prestaje uz najotkačenije tete animatorice.

Provjeri zašto smo totalno drukčiji od drugih!

UDRUGA PEGAZ

Put pod Rebar 10, 51000 Rijeka

099 2562432

Proslavite nezaboravan rođendan u prirodi, u društvu životinja!
Samo 5km od centra Rijeke nalazi se mala zelena oaza na kojoj Vaše dijete može upoznati zanimljiv
svijet konja i drugih životinja, probati jahati i družiti se sa prijateljima u prirodi. Za naše slavljenike i njihove male goste organiziramo jahanje, korištenje rekvizita za igru (dječje igralište, nogomet, badminton) a za mame i tate opušteno druženje u hladovini, uz moguće korištenje roštilja. Ako imate veliku obitelj i ekipu, primamo grupe i do 50 osoba. Vidimo se!

 

DISCO ZA DJECU "FunTime"

Titov trg 10/A, 51000 Rijeka

095 3909855, Ivona Habijanec

Već si velik/velika i želiš poseban, nezaboravan i drugačiji rođendan? Proslavi ga uz šminkanje i oslikavanje lica, svjetla reflektora, disco balončiće i maglu, koktele, čašicu (dječjeg) šampanjca i još puno sadržaja u prvom discu za djecu u gradu! Vidimo se!

PRIRODOSLOVNI MUZEJ

Lorenzov prolaz 1, 51000 Rijeka

edukacija@prirodoslovni.com

Edukativne radionice osmišljene su kako bi djeca od 5 do 15 godina svoj najdraži dan provela na poseban, drugačiji i kreativan način.

 

KIDS ESCAPE ROOM RIJEKA

Ul. Frana Supila 8, 51000 Rijeka

kidsescaperoom@yahoo.com

091 5668849

Originalno mjesto za proslavu rođendana na kojem djeca preuzimaju glavne uloge i ulaze u tematske sobe. U sobama ih čekaju razni izazovi koji osiguravaju kako razvijanje mnogih vještina tako i neizmjernu zabavu.

Namjenjeno djeci školske dobi (7 - 14 godina).

Osim nezaboravnog rođendana nude i igru u tematskim sobama (potrebna rezervacija termina).

Avanture malih okica | Kamo s djecom - portal za dječja događanja i aktivnosti  u Rijeci i okolici -  online ponuda proizvoda hrvatskih poduzetnika